ONLINE GYÓGYTORNA KONZULTÁCIÓ

Kedves Betegeim,

Fájdalmas, de felelősségteljes döntést kellett meghoznom, amikor a személyes találkozáson alapuló gyógytorna szünetelése mellett döntöttem, a kialakult helyzetre tekintettel. Mindannyiunk érdeke, hogy minél előbb túl legyünk ezen a nehéz időszakon, és felelős polgárként otthon maradjunk!

DE az otthon maradással a gerinc, ízületi és izom fájdalmak nem múlnak el, ezért elindítottam az online gyógytorna és konzultációs lehetőséget minden eddigi és leendő betegem számára! Folyamatos, élő videó kapcsolaton keresztül,  instrukciókkal bemutatom a panaszok enyhítésére alkalmas gyakorlatokat, és segítem a gyakorlatok helyes kivitelezését.

Speciális, otthon is elvégezhető, de hatásos feladatsorokat állítottam össze, amelyek a személyes kontaktus nélkül is hatékony segítséget tud nyújtani a leírt panaszokra, a bármely okostelefonra, vagy számítógépre telepíthető ZOOM alkalmazás használatával.

Kedvezményes árakért és további részletekért keressenek bizalommal a +36703158615 számon, vagy a pankajuditeger@gmail.com címen.

Lehet, hogy otthon kell maradni, de az egészsègmegőrzés ilyenkor még fontosabb!